VINSMAGNING
En hyggelig og privat oplevelse…

Intim og mindeværdig vinsmagning i Odense og på resten af Fyn

Har du en forkærlighed for vin, eller vil du undgå at være helt fortabt, når du står og skal vælge vin til dit middagsselskab i weekenden? Hos Vinspecialisten Bellinge i Odense ved vi, at der er mange grunde til at melde sig til en vinsmagning.

Til vores vinsmagning får du mulighed for at øge dit kendskab til vin og teste dine smagsløg ved en uformel og hyggelig aften sammen med os. En vinsmagning for private og selskaber er en anderledes måde at bringe venner og familie sammen til sociale begivenheder.

Vores vinsmagning i Odense kan arrangeres for større og mindre grupper og afholdes ofte for at fejre fødselsdage, jubilæer, bryllupsdage eller andre særlige lejligheder. Nogle gange er det også blot en god undskyldning for at have en herlig aften sammen. Vi tilbyder også at afholde smagningen hjemme hos jer – det tilbyder vi at gøre på hele Fyn.

Vi gør både vinsmagningen informativ og sjov på samme tid, og sikrer, at det faglige niveau er i øjenhøjde, så alle lærer noget nyt, som de kan bringe med sig videre.

 

Vinsmagning Odense

Vinsmagning i Odense og resten af Fyn
– Tag venner eller familie med til en privat og hyggelig aften

Skal du forkæle venner eller familie, er vinsmagning – f.eks. hvidvinssmagning eller rødvinssmagning – en oplagt mulighed. Her tager du alle dem, du holder af med til lynkursus i vinens verden.
I får en hyggelig aften, hvor I sammen lærer mere om vin. Vi kommer rundt om hele paletten i form af vinområder, druer, dyrkning m.m.

Udover at lære mere om vin får I selvfølgelig også lov til at smage på en masse forskellige vine, fra nogle af verden største vinnationer.
Det giver dig rig mulighed for at få en fornemmelse for, hvad du kan lide, og hvad du ikke kan lide. Vi skræddersyr en fantastisk oplevelse for alle, der ønsker en vinsmagning.

Vi tilbyder smagninger, gavekort m.m. i vores vinhandel i Odense

Vi tilbyder en helhedsoplevelse, hvor I blot kan læne jer tilbage og blive forkælet, indtil aftenen er slut.

Vi afholder vinsmagninger i vores vinhandel i Bellinge, hvor der er plads til både større og mindre selskaber. Ønsker du ikke en vinsmagning, kan vi også arrangere alt lige fra en portvinssmagning til ginsmagning eller romsmagning.
En smagning kan sættes op nøjagtig, som du ønsker det, så den passer til dit selskabs individuelle ønsker og behov. Giv os blot et kald så vi sammen kan finde ud af, hvad det lige netop er, I gerne vil forkæles med.

Du kan også forkæle en, du holder af med et gavekort til vores vinhandel. Er du på udkig efter en spændende og personlig gavekurv, har vi også her et godt udvalg. Det samme gælder hvis du er på udkig efter noget lækker chokolade eller en vingave.

Kontakt os og hør mere om en privat vinsmagning i Odense

Ønsker du en aften i godt selskab med en privat vinsmagning?

Kontakt os på tlf. 26 24 84 87 for at begynde planlægningen af en aften, I sent vil glemme. Vi guider dig gennem vores store samling og finder det perfekte match til dig og dine gæster.

Bemærk, minimum 15 personer i en gruppe, før arrangementet kan afholdes.

Vores kunder kommer fra hele Fyn heriblandt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked