GINSMAGNING
Smag forskellige lækre gin…

Ginsmagning i Odense
– Få en eminent smagsoplevelse med forskellige lækre gin

Gin vækker stor glæde hos mange danskere. Derfor er denne drik efterhånden blevet en fast bestanddel i hjemmet. Nyder du at sidde på terrassen om sommeren med en gin og tonic i hånden? Har du altid den samme type gin i glasset?

Så kunne det måske være på tide, at du deltager i en ginsmagning hos Vinspecialisten Bellinge. Her vil du få muligheden for at smage på flere forskellige ginmærker. Du vil højst sandsynligt få øjnene op for en gin som du ikke har smagt før i løbet af arrangementet.

Med de nyopdagede gins eminente smage kan du fremover få en endnu større nydelse, når du sidder på terrassen og drikker et velfortjent glas på en varm sommerdag.

 

Ginsmagning – Få udsøgte smagsoplevelser med gode gin fra forskellige mærker

Gin og tonic drikkes i dag i mange hjem. Men de færreste er klar over, hvor stor en forskel, der er på de forskellige mærker af gin. Det er lige præcis derfor, at det er værd at prøve vores ginsmagning i Odense.

I og med, at en gin ikke bare er en gin, vil vi ved vores smagninger sørge for, at du bliver introduceret for nogle af de lækreste varianter og mærker på markedet.

Hos Vinspecialisten Bellinge vil du komme ned i vores lækre vinhandel hvor vi afholder mange forskellige smagninger i løbet af året. Vi afholder bl.a. også romsmagning, portvinssmagning samt vinsmagning for private og for erhverv. Her vil du få en sand sanseoplevelse, så snart du træder ind i vores butik.

Under selve ginsmagningen vil du smage en masse forskellige gode ginmærker, som vi har udvalgt på forhånd.

De ginmærker, vi har udvalgt, er nogle som vil udfordre dine smagsløg til det yderste. Du vil opleve at få et indtryk af, hvor varieret gin kan smage. Vi deler naturligvis også ud af den store viden vi har, omkring de enkelte mærker.

Alt i alt vil du få nogle fantastisk hyggelige timer og spændende smagsoplevelser. Efterfølgende kan du naturligvis købe det/de produkter med hjem, hvis historie og kendetegn, du nu kender, helt ned til mindste detalje.

Ginsmagning Odense
Ginsmagning Fyn

Arrangementer både for private og erhverv

Vi afholder både ginsmagning for private og for erhverv.
Hold derfor øje med vores hjemmeside og Facebook for at finde ud af, hvornår vores næste smagninger er på programmet.

Er I en gruppe, der ønsker at komme ned til en ginsmagning for kun jer, er I velkomne til at kontakte os, så vi kan aftale, hvornår det passer jer at komme.
Smagningen kan også forgå hos jer, hvis I hellere ønsker dette.

Virksomheder, der ligeledes ønsker en ginsmagning kun for deres medarbejdere, kunder eller lignende, er også meget velkomne til at kontakte os via telefon eller i vores vinhandel.
Så kan vi aftale de nærmere detaljer. Firmaarrangementet kan naturligvis også foregå på jeres firmaadresse hvis dette måtte ønskes.

Uanset hvem du er til ginsmagning sammen med, garanterer vi, at I går fra os med et stort smil på læben, og en ubændig lyst til efterfølgende selv at eksperimentere mere med gin og dens mange muligheder.

Kontakt os og hør nærmere om ginsmagning i Odense eller et andet sted på Fyn

Vi holder meget af at dele ud af vores viden, og give dig en god oplevelse ved vores forskellige arrangementer. Du må meget gerne kontakte os på tlf. 26 24 84 87, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Vi holder som nævnt også arrangementer med romsmagning, portvinssmagning, vinsmagning for kvinder samt flere andre forskellige vinsmagningsevents.

Bemærk, minimum 15 personer i en gruppe, før arrangementet kan afholdes.

Vores kunder kommer fra Odense og resten af Fyn heriblandt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked