VINSMAGNING FOR KVINDER
Hyggelig aften for dig og veninderne…

Vinsmagning for kvinder
– en hyggelig Girls Night Out

Krop, bouquet, fylde er alle fagudtryk, der bliver brugt i forbindelse med vin. Hos Vinspecialisten Bellinge i Odense SV har vi bare ét enkelt spørgsmål – behøver det virkelig at være så kompliceret?

Nej, det behøver det ikke. Vi har derfor lavet et arrangement med vinsmagning for kvinder, der henvender sig til kvinder, som gerne vil have mere viden om vin i øjenhøjde.

Derfor går vi på opdagelse i forskellige vine i løbet af arrangementet således, at I får en fornemmelse for, hvilke vine der tiltaler jer hver især. Vi kommer rundt om hele paletten med vinområder, druesorter, dufte, farver og smage.

 

Vinsmagning for kvinder er en helhedsoplevelse

Mænd elsker at imponere kvinder ved at kunne alle fagudtrykkene inden for vinens verden. Ved at deltage i vores vinsmagning for kvinder, vil der stort set kun være kvinder til stede. Der vil kun være én enkelt mand – det er Martin – som stille og roligt vil føre jer ind i vinens spændende verden på en interessant og underholdende måde.

Helhedsoplevelsen ved en vinsmagning for kvinder består i, at alle jeres sanser bliver mættet med indtryk. I får en tøseaften hvor I kan hygge jer sammen i en stemningsfyldt og afslappet atmosfære. I kan få svar på alle jeres spørgsmål og en masse viden, som I kan tage med jer hjem.

Vinsmagning for kvinder

Skal du stå for den næste pigeaften og de forskellige aktiviteter?

Er det dig, der står for indholdet af jeres næste pigeaften?
Har I efterhånden været igennem alle de traditionelle aktiviteter, sådan en pigeaften kan byde på?
Synes du, det er svært at finde på noget nyt og anderledes?

Så kan det være, at en vinsmagning kun for kvinder er svaret. Her sørger vi for en hyggelig og mindeværdig aften for dig og dine veninder.

Girls Night Out – en aften med selvforkælelse!

Endelig er det blevet tid til, at pigerne fra vennekredsen, mødregruppen, arbejdspladsen eller noget helt fjerde skal samles om en social og hyggelig aktivitet. Det er naturligvis en nødvendighed, at aftenen også indeholder en vis portion af selvforkælelse.

Hvis aftenen samtidig kan skabe højt humør, mere viden og grobund for en god snak, bliver det ikke meget bedre. Hvor mange aktiviteter kan du komme i tanke om, der kan opfylde disse krav?

Vi er eksperter i at skabe en ”girls night out” i selvforkælelsens tegn. En oplevelse, som I kan tage med jer videre ud i livet og brillere, når dig og din partner næste gang skal på restaurant og sidder med vinkortet i hånden.

Skal der afholdes en pigeaften, som står på vinsmagning for kvinder?
Så kontakt os

Vi har afholdt adskillige succesfulde vinsmagninger for kvinder. Vi kan derfor med stor glæde sige, at vi glæder os til at byde dig og dine veninder eller kollegaer til en fantastisk aften.

Har du brug for at få uddybet noget, har du spørgsmål, eller vil du blot gerne aftale et tidspunkt for jeres arrangement? Så er du velkommen til at henvende dig på tlf. 26 24 84 87.

Du kan også kigge nærmere på eksempel vores tilbud om gin smagning, rom smagning, portvins smagning eller andre vinsmagninger med rødvin eller hvidvin.

Bemærk, minimum 15 personer i en gruppe, før arrangementet kan afholdes.

Vi har kunder fra hele Fyn bl.a. Odense, Fangel, Haarby, Broby, Tommerup, Brylle, Skt. Klemens og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked