PORTVINS­SMAGNING
Smag vores nøje udvalgte portvine…

Portvinssmagning i Odense
– Saml venner og familie til en hyggelig og informativ portvinsoplevelse

Portvin er blevet mere populært iblandt danskerne, som har fået smagsløgene op for den portugisiske vin, som oprindeligt stammer fra Douro-dalen i det nordlige Portugal.

Portvin er de senere år blevet en drik som nydes af mange – også i forskellige aldersgrupper. Det er vi hos Vinspecialisten Bellinge glade for, da vi også selv elsker de sødlige og fyldige dråber.

Ønsker du at vide mere om portvin, hjælper vi dig gerne med at finde en vin, der passer til dine ønsker.

Vi har et sortiment, der rammer så bredt som muligt, så du kan finde en, der forkæler netop dine smagsløg.

Hos Vinspecialisten Bellinge afholder vi også portvinssmagninger i Odense, hvor vi tager dig med ind i en verden fyld med portvin. Her lærer du mere om områder, dyrkning, de forskellige typer og vinhuse.

 

Portvinssmagning i Odense på Fyn
– lær mere om de forskellige portvinstyper

Leder du efter et anderledes og hyggeligt indslag til en veninde- eller mandeaften, en polterabend, et firmaarrangement eller en fødselsdag? Så er portvinssmagning en god og hyggelig mulighed.

Måske nyder du allerede at drikke portvin med venner og familie, men vil du gerne lære endnu mere? Så kom og prøv vores vinhandels spændende portvinssmagning i Odense. Hvis du ønsker at afholde et arrangement i din virksomhed eller derhjemme for en stor flok venner eller familie, så kan vi også tilbyde dette. Kontakt os og få en snak om de forskellige muligheder. Vi garanterer, at du får en hyggelig aften i godt selskab.

Vi tilbyder portvinssmagninger både til begyndere og til dem, der allerede har et godt kendskab til den portugisiske vin. Bliv klog på vinen, og brug dine høre- og smagssanser i hyggelige og behagelige omgivelser.

Portvinssmagning Odense

Unikke portvinsoplevelser med nøje udvalgte dråber

Lige meget om du aldrig har drukket portvin før, eller er født med portvin i dine årer, skaber vi en unik portvinsoplevelse for dig og dine gæster.

Med et godt udvalg af forskellige vine fra forskellige huse og områder, glæder vi os til at finde frem til netop din yndlingsvariant.
Alt der skal smages på, er nøje udvalgt, så de komplimenterer forskellige smagsløg.

Hos Vinspecialisten Bellinge ynder vi at yde en ekstraordinær og god service, så du går fra aftenen med lysten til at nyde en portvin med en,
du holder af en fredag aften, eller med mod på at købe en lækker portvin til dit næste middagsselskab.

Besøg vores butik og få en god portvin på tilbud

Det handler om atmosfæren og den gode stemning i vores vinhandel. Det er præcis, hvad der gør vinkælderen i vores vinhandel til et optimalt sted for portvinssmagning. Vi mener, at hyggelige og intime omgivelser har en positiv indvirkning på smagsoplevelsen. Det gælder også når vi afholder vinsmagning, ginsmagning, romsmagning og flere og vores andre populære arrangementer.

Derfor er det vigtigt for os, at vores vinhandel i Odense har sin helt egen unikke atmosfære, så du får den perfekte oplevelse – uanset om du besøger vores butik for en smagning eller et godt tilbud på portvin.

Vil du arrangere en portvinssmagning?
Så kom ned og drik portvin i Odense hos Vinspecialisten Bellinge

Er du i gang med at planlægge et firmaarrangement, eller en hyggelig aften med alle vennerne, hvor I skal prøve noget anderledes? Måske mangler du inspiration til, hvad du skal servere for dine middagsgæster når maden er indtaget, og der skal noget de små glas til desserten eller ostebordet?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 26 24 84 87, eller besøge os i butikken.

Vi afholder også som nævnt også bl.a. romsmagninger, ginsmagninger, vinsmagning for kvinder og vinsmagning for firma og erhverv og meget andet.

Bemærk, minimum 15 personer i en gruppe, før arrangementet kan afholdes.

Vores kunder kommer fra hele Odense og resten af Fyn heriblandt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked