ROM­SMAGNING
Smag vores nøje udvalgte rom…

Romsmagning i Odense og på hele Fyn
– det er både hyggeligt og lærerigt

Hos Vinspecialisten Bellinge har vi afholdt et utal af romsmagninger for både private og firmaer. Det er utrolig populært, og alle dine sanser kommer i brug.

Er rom din favoritdrik, og ønsker du at udvide din horisont på området? Så vil vores arrangement være det helt rigtige valg for dig. Du vil gå hjem med en masse viden og et helt nyt syn på rom.

Er du på udkig efter et lidt anderledes firmaarrangement, sørger Vinspecialisten Bellinge gerne for, at I får en oplevelse, som I kan nyde i øjeblikket, men også kan få glæde af efterfølgende.

 

Romsmagning i Odense
– få et sandt festfyrværkeri af romvarianter

Uanset om I er en flok venner eller et firma, der deltager i en af vores romsmagninger, vil I opleve, at det er et festfyrværkeri af smagsoplevelser og romvarianter i højeste kvalitet, der bliver præsenteret for jer én efter én.

Vores romsmagning i Odense er krydret med anekdoter, fortællinger og en bred viden om de enkelte mærker. Samtidig bliver dine smagsløg også afprøvet og testet for, om du kan smage hvilke toner og nuancer de forskellige varianter indeholder.

Romsmagning Odense
Romsmagning Fyn

Hvordan drikker man rom?

Der findes i dag rigtig mange forskellige romtyper – men hvordan skal de egentlig nydes?
Hvis du vil drikke rom på den mest optimale måde, skal du drikke den ren. Det er nærmest en dødssynd at komme is i en rom af god kvalitet, da den så fortyndes.

Når du drikker rom, skal du bruge et såkaldt ”tulipanglas”. Dem kan du finde i mange forskellige design.
Disse tulipanglas har et helt specielt størrelsesforhold i forhold til glassets bredde og dets åbning.

Udformningen af glasset gør, at rommens duft bliver samlet og derved koncentreret. Denne koncentrerede duft gør, at en rom bliver meget mere intens.
Sidst men ikke mindst skal du bruge dine hænder til at opvarme rommen i glasset. Dette giver nemlig et dejligt ekstra lag til kompleksiteten.

Skal du med ud og drikke rom til en smagning i Odense?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at rom er en af de mest populære spiritus blandt danskere. Men hvorfor er lige præcis rom blevet så populært. Det kan du få svaret på ved en af vores romsmagninger.

Én ting er at få fortalt eller at læse en masse om rom, men det gør ikke nødvendigvis, at du tør kaste dig ud i at prøve en masse forskellige typer.

Tag derfor dine bedste venner eller kollegaer under armen og oplev en af vores romsmagninger i Odense på egen krop. Efterfølgende vil I opleve, at rommens land helt bestemt er et sted, der er værd at boltre sig i.

Vil du høre mere om vores romsmagninger, hvor vi smager på den bedste rom?

Du er altid meget velkommen til at give Vinspecialisten Bellinge et kald på tlf. 26 24 84 87. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, og uddyber med stor glæde vores mange forskellige arrangementer. Du kan også tage et kig på vores andre arrangementer for at se, hvad du godt kunne tænke dig at prøve.
Vi afholder blandt andet events med ginsmagning, portvinssmagning, vinsmagning for kvinder og eksklusiv vinsmagning for erhverv samt andre former for firmaarrangementer.

Bemærk, minimum 15 personer i en gruppe, før arrangementet kan afholdes.

Vores kunder kommer fra hele Odense og resten af Fyn heriblandt Fangel, Haarby, Broby, Tommerup, Brylle, Skt. Klemens og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked