VINSPECIALIST­EN BELLINGE

En specialforretning lidt ud over det sædvanlige…

Vinspecialisten Bellinge

Velkommen hos din lokale vinhandler i Bellinge!

VIN – vi køber det meste hos H.J.Hansen Vin, hvor vi er sikret en tårnhøjt niveau og gode indkøbspriser. Vi har vine fra hele verden i alle prisklasser!

SPIRITUS – hos os finder du et fantastisk udvalg af både whisky, bourbon, cognac, portvinrom, gin og meget mere. Vi har altid nogle flasker til smagning på smagetønden.

CHOKOLADE – kontra hvad mange tror er chokolade ikke bare chokolade! Vi har allieret os med de bedste på markedet, Xocolatl, Summerbird, Konnerup og Weibel Naturprodukter.

DELIKATESSER – her findes et væld af lækre pâteer, pesto, marmelader, sirup, olier og meget, meget mere. Alt til en lækker gavekurv.

ØL – vi har de bedste danske mikrobryggerier og de mest spændende Belgiske øl. Vi bestræber os på hele tiden at skifte ud i sortimentet og have de seneste nyheder.

GLAS – vi er Riedelglas forhandler og afholder desuden “glassmagninger” hvor forskellen på udformningen virkelig kommer til udtryk.

EMBALLAGE – gavekarton, trækasser med og uden logo, kurve i alle størrelser eller bare i cellofan – vi klare det hele.

VINBAR – fredag eftermiddag åbner vi vinbaren. Kom og nyd et glas vin eller en drink.

Med venlig hilsen
Martin Greve Jensen
Vinhandler og indehaver

Hvem er din lokale vinhandler i Odense?

Hos din lokale vinhandler i Bellinge har du muligheden for at træde ind i en glemt og gemt verden af vine, chokolader, delikateser, øl og spiritus fra hele verden.

Jeg står klar til at hjælpe hvad enten du skal bruge en flaske vin til aftensmaden eller du skal have pakket en kurv i cellofan.

Jeg er meget seriøs omkring mit sortiment og ved at jeg skal leve af glade kunder, derfor sætter jeg min faglighed og kundebetjening øverst på listen og vil altid bestræbe mig på at give mine kunder en god og unik oplevelse, når de træder ind af døren.

Jeg har altid adskillige forskellige flasker åbne på smagetønden, så du som kunde, har mulighed for at smage på diverse spiritus eller vine og derefter træffe dit eget valg.

 

Vinspecialisten i Odense - whiskey
Vinspecialisten Summerbird Chokolade
Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked