VINGAVER
Forkæl en du holder af…

Vingaver i Odense som er smagfulde og æstetiske til en særlig lejlighed

Der er mange forskellige lejligheder, hvor en vingave vil vække begejstring hos den lykkelige modtager.

Om du ønsker rødvin, hvidvin, rosévin eller mousserende vin, så er Vinspecialisten Bellinge leveringsdygtige. Vi har smagfulde vine fra alle de bedste vinområder og vinproducenter.

Vi laver vingaver til både private og erhverv. Du kan vælge mellem vores udstillede vingaver eller få sammensæt en personlig og skræddersyet kurv præcis til dit formål.

Vi ved, at vingaver kan være både tunge og besværlige at gå rundt med. Derfor har vi sørget for, at det er nemt for dig at gøre dit køb. Vi har nemlig gode parkeringsforhold lige uden for vores vinhandel med parkeringspladser foran butikken.

Den perfekte gave til vinelskere – køb dine vinkurve og vingaver i Odense her

Skal du give vin i gave til en vinelsker? Det kan godt være en udfordring af vælge den helt rigtige flaske til en person, som er entusiastisk omkring vin. Måske vil du gerne gøre dig ekstra umage for at finde en vin, som vinelskeren vil sætte pris på?

Hos Vinspecialisten Bellinge ved vi lige præcis, hvad der skal til for at kræse om vinelskere og kendere. Du kan derfor trygt komme ind i butikken og tage en snak med os. Hvis du fortæller lidt om personen som skal have gaven, og hvilke vine de plejer at servere, kan vi helt sikkert hjælpe dig med noget, som vil falde i modtagerens smag.

Vingaver Odense

Søger du gavekurve i Odense?
Kom ind og se vores store udvalg

Hos Vinspecialisten Bellinge finder du Martin bag disken. Han har mange års erfaring inden for tjenerbranchen og som vinhandler.
Derfor vil du få en ekspert til at rådgive og vejlede dig til det rigtige valg af gavekurve der falder i modtagerens smag.

I butikken kan du finde gavekurve, der allerede er sammensat og klar til køb.
Ønsker du en speciel gavekurv, der er skræddersyet til den der skal forkæles?
Det klarer vi naturligvis også, og vi sørger for, at den er flot og præsentabelt pakket ind.

Vinkasser i træ – flot emballage sætter prikken over i’et

Vi gør meget ud af selv den mindste detalje. Derfor vil du forlade vores vinhandel med en gave i en flot og præsentabel emballage, der vil præsentere sig selv i bedste stil på et gavebord.
Når du kommer ind i vores vinbutik i Odense, kan du vælge mellem forskellige indpakninger til vingaver. Vi har både delikate gaveæsker og de mere rustikke vinkasser i træ.

Vingaveæske til dem du sætter pris på

Det går stærkt i alles dagligdag. Derfor glemmer vi nogle gange at sætte pris på hinanden. Vi tropper ofte op uden en værtindegave til et par eller med en gave, der hurtigt er købt i det nærmeste supermarked.

I vores butik kan du både nemt og hurtigt at købe en vingaveæske til en særlig lejlighed. Her har vi vingaveæsker i alle prisklasser, så du kan finde en gave, der passer netop til dit budget.

Med en flot gaveæske viser du værtsparret, at du sætter pris på invitationen til den hyggelige begivenhed.

Gavekurve i Odense med specielle vine og lækre delikatesser

Vinspecialisten Bellinge er en rigtig vinhandel. Det betyder dog ikke, at du kun kan købe vin hos os. Vi har også et stort sortiment af spiritus, chokolade og andre delikatesser.
Ønsker du at tilføre lidt ekstra godter til en vingave, sammensætter vi gerne en gavekurv, der tilgodeser alle smagssanserne.
Er det dig der står for at skaffe en flot og spændende firmajulegave? Så kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Kontakt os hvis du ønsker at købe eller forudbestille vingaver i Odense

Ønsker du at bestille en vingave? Du kan ringe til os på tlf. 26 24 84 87 og bestille én eller flere, så har vi dem klar til afhentning på det aftalte tidspunkt.

Du er også velkommen til at kigge nærmere på, hvad vi kan tilbyde inden for firmajulegaver og gavekurve.

Hvis du overvejer at give en smagsoplevelse i gave kan du også læse mere om vores vinsmagninger, romsmagninger, ginsmagninger eller portvinssmagninger.

Vores kunder kommer fra hele Odense og fra flere andre steder på Fyn heriblandt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked