VINSMAGNING FOR FIRMA OG ERHVERV
Spændende smagninger…

Vinsmagning for firmaer og erhverv i Odense og på resten af Fyn

Skal dit firmas kunder, medarbejdere eller personaleforening have et par hyggelige timer sammen? Trænger I til at prøve noget andet end at gå ud at spise, bowle eller en anden aktivitet?
Så er vinsmagning hos Vinspecialisten Bellinge et godt bud.

Der er noget aldeles lækkert over vinsmagninger, specielt hvis du er typen, som godt kan lide at nyde et godt glas vin af og til. Det er en glimrende lejlighed til at nyde de lækre dråber i selskab med gode kollegaer.

Eksklusiv vinsmagning for erhverv

Ved at tage til en vinsmagning får du muligheden for at komme rundt om en lang række af vin. Du smager på dem, og får derved muligheden for at finde ud af, hvilken slags vin, du synes bedst om. Det er meget sandsynligt, at din tidligere favoritvin bliver skiftet ud med en helt anden efter vores vinsmagning.

Hos Vinspecialisten Bellinge i Odense er det vigtigt for os, at du ikke blot smager på vinen. Under vinsmagningen vil du lære meget mere om vin, hvor vi blandt andet kommer ind på vinenes fyldighed, syre, dufte og farver. Med den faglige viden i baghånden, og ved at smage de forskellige typer af vin, bliver du gjort i stand til fremover at vælge nye vine på egen hånd.

Til vores vinsmagning kommer du til at smage eksklusive vine fra f.eks. Italien, Chile, Portugal, Spanien, Frankrig eller andre store vinnationer. Vi snakker om, hvilken betydning druesorter, klimaet, dyrkningen og meget andet har for vinen.

Vinsmagning for firma og erhverv

Skal I til rødvinssmagning eller på vinkursus?

Rødvinssmagning kan foregå som et endags vinkursus. Det er dog ikke det, som vi tilbyder.
Vi tilbyder vinsmagning, hvor du kan sidde sammen med andre og smage på forskellige vine i et par hyggelige timer.
Undervejs kan du snakke med de andre deltagere om din oplevelse af den vin, vi præsenterer for dig.

Vinhandel i Odense, der tilbyder spændende smagninger

Hos Vinspecialisten Bellinge finder du Martin – og han er vinhandler med stort V. Han har i mange år levet og åndet helhjertet for vin både som tjener og som vinhandler. Martin er kendt for at tage en grundig snak med sine kunder og udfordre dem, når de kommer forbi hans vinhandel i Odense.

Efter at have været til en af vores vinsmagninger risikerer du ikke længere at komme til at købe en vin, der ikke passer til dine smagsløg. Du undgår højest sandsynligt også at spendere en masse penge på vin, der ikke lever op til dine forventninger, samt at servere en vin for dine gæster, som ikke passer til lejligheden.

At udfordre andres viden og smag er netop det, som Martin gør, når du kommer til vinsmagning i hans lokaler. Vinhandlen er fyldt med atmosfære og masser af sanseindtryk. Det mener vi, er grobund for en fantastisk aften.

Kontakt os om eksklusiv vinsmagning for virksomheder og erhverv i Odense eller et andet sted på Fyn

Er du interesseret i at høre mere om vores eksklusive arrangement, hvor du har mulighed for at invitere dine medarbejdere eller kunder til en fantastisk aften? Så ring til os på tlf. 26 24 84 87. Så kan vi fortælle dig meget mere om vores firmaarrangementer.

Måske du også kunne være interesseret andre smagninger? Så læs også mere om vores:

• Romsmagning i Odense
• Ginsmagning i Odense
• Portvinssmagning i Odense

Bemærk, minimum 15 personer i en gruppe, før arrangementet kan afholdes.

Vores kunder kommer fra Odense hele Fyn heriblandt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked