FIRMA­ARRANGE­MENT
Hyggelige smagninger…

Firmaevent og firmaarrangement i Odense og resten af Fyn

Er du træt af bowling, gokart eller de klassiske aktiviteter til et firmaarrangement, så prøv en vinsmagning for erhverv hos Vinspecialisten Bellinge i Odense. Vi har også mange andre former for smagninger end vin. VI sørger for, at du og dine medarbejdere får en oplevelse præcis som I ønsker det.

Vi lægger vægt på, at vores smagninger er hyggelige, sjove og lærerige, hvad enten det drejer sig om en lille eller større gruppe af entusiastiske vin- eller spirituselskere.

Vi forvandler viden om vin og spiritus til underholdning og lærerig information i øjenhøjde. Så forlader I smagningen med meget mere selvtillid, når det kommer til at tackle et vinkort.

Vil I hellere have spiritussmagning? Så læs mere om ginsmagning, portvinssmagning og romsmagning længere nede.

Få et par timer i godt selskab med dine kollegaer sammen med en entusiastisk vinhandler i Odense

Vores smagninger for virksomheder og personaleforeninger er en sjov måde at lære mere om vin på i charmerende omgivelser. Det involverer et par timer i godt selskab med dine kollegaer.

Hos Vinspecialisten Bellinge kan dig og dine kollegaer nyde et intimt smagningsarrangement i en unik atmosfære i vores lokaler. Her kan I også bliver inspireret til at prøve ny vin, gin, rom eller portvin. Kom og nyd en hyggelig aften hos din lokale vinhandler i Odense!

Vil I hellere holde det på arbejdspladsen? Så kan vi naturligvis også tilbyde dette. Kontakt os for nærmere information.

Firmaarrangement Odense og Fyn
Ginsmagning - lækker gin

Oplev noget nyt
– prøv en aften med ginsmagning

Oplev den vidunderlige verden af gin med vores ginsmagning i Odense. Vores ginsmagning er perfekt til en uforglemmelig aften med team-bonding for medarbejdere og kollegaer.

Vi tager jer med på en rejse, hvor vi smager på mange forskellige typer af gin. I kommer også til at lære mere om gins historie. Hos os er ginsmagning en anderledes oplevelse, hvor flere af jeres sanser kommer i brug, når I skal smage på de mange forskellige nuancer.

Romsmagning arrangement

Tag til en romsmagning

Tag dine kollegaer med under armen og kom til en romsmagning i Odense. Rom er en særdeles alsidig drik, der både kan drikkes rent og benyttes til forskellige cocktails.

Find frem til din yndlingsrom ved at smage på flere varianter og lær at skelne mellem de forskellige typer af rom. En romsmagning handler ikke kun om at smage, men også om at lære mere om det du drikker.

Privat vinsmagning

Forkæl dine medarbejdere med en vinsmagning

Vin er den perfekte drik til at blande forretning med fornøjelse. Uanset grunden til I tager til vores vinsmagning i Odense, er vores prioritet at give dig en fantastisk aften.

Vi er passionerede omkring vin og sikrer, at I bliver underholdt, lærer noget nyt og måske får lysten til at smage på noget helt nyt. Vi leverer en skræddersyet og personlig service med fokus på enhver detalje.

Portvinssmagning - portvin i Odense

Arranger en portvinssmagning

Portvin er bare bedre, når det drikkes sammen med andre. Derfor arrangerer Vinspecialisten Bellinge portvinssmagning.Læs mere om vores portvinssmagning her.
Til en portvinssmagning smager vi på forskellige typer af portvin, hvor vi undervejs fortæller mere om vinen. Du går herfra med en dejlig oplevelse og tilfredsstillede smagsløg.

Mangler du idéer til et firmaarrangement i Odense eller et andet sted på Fyn?
Snak med os om jeres personalearrangement

Vinspecialisten Bellinge tilbyder ikke blot fantastiske smagsoplevelser. Vi fokuserer på at skabe et firmaarrangement som en helhedsoplevelse, hvor I får god vin eller spiritus, ekstraordinær og personlig service kombineret med mere viden om alt lige fra druer til områder m.m.

Her får dig og dine kollegaer mulighed for at prøve forskellige druesorter samt få en forståelse for deres unikke egenskaber. Måske vil du opdage en ny sort du kan lide, eller overraske dig selv, når du finder ud af, at du er helt vild med en specifik vin?

Vores smagningsbegivenheder er altid helt nede på jorden. De er underholdende og uformelle. For os er god vin eller spiritus ikke defineret ved en formel ramme, men snarere af atmosfæren og stemningen.
Vi kan også hjælpe med lækker mad til arrangementet fra nogle af vores dygtige samarbejdspartnere.

Kontakt vores vinhandel om hjælp og idéer til dit firmaarrangement i Odense eller et andet sted på Fyn

Vi du lave noget anderledes til dit næste firmaarrangement? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 26 24 84 87.

Bemærk, minimum 15 personer i en gruppe, før arrangementet kan afholdes.

Vi har kunder fra Odense og resten af Fyn heriblandt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked