CHOKOLADE
Søde sager til dig selv og andre…

Summerbird chokolade Odense

Chokolade i Odense
– Forkæl smagsløgene med en lækker chokoladegave

To ting som kan gøre en hyggelig aften endnu hyggeligere, er søde vine og chokolade. De alsidige søde vine og chokolader er uovertruffen og lækkert, og kommer i adskillige smage og teksturer, med noget for enhver smag. Sæt disse to herlige kreationer sammen, og du ender med en vaskeægte nydelsesoplevelse.

Uanset om du bruger din fredag aften på sofaen, har brug for en gave til en du holder af, eller vil forkæle dine middagsgæster, garanterer vi ren og skær nydelse med chokolade fra Vinspecialisten Bellinge.

Hvorfor ikke arrangere vin- og chokoladeaften i hjemmets hyggelige rammer?

Hvis du skal bruge en lækker værtindegave, og har brug for en gavekurv med chokolade og andre lækkerier, så kig forbi vores hyggelige butik i Odense. Så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige.

Lækre og personlige chokoladegaver til ethvert behov

Ønsk tillykke med en chokoladegave til en forlovelse, en forfremmelse eller en bryllupsdag. Du kan også bare fejre, at det endelig er fredag med vores chokolade, vin og spiritus – alt sammen nøje udvalgt – så alle komponenter får det bedste frem i hinanden.

Uanset hvad du har af ønsker og behov, finder du hos os udelukkende chokolade af højeste kvalitet.

Ønsker du at give andet end chokolade, skræddersyr Vinspecialisten Bellinge gerne en gavekurv fyldt med lækre godter, vin og spiritus, så gaven passer personligt til modtageren. Vi sørger naturligvis også for en flot og indbydende indpakning.

Køb en gavekurv eller hyg dig i sofaen med vores lækre Xocolatl chokolade

Ren chokolade skabt fra bunden

Unesco-byen Christiansfeld i Sønderjylland har en lang tradition for sød velsmag og kvalitet.

Her bliver Xocolatl skabt og videreudviklet helt fra bunden, på vores lille chokoladeværksted i det gamle honningkagebageri.

Til chokoladerne bruges kun Origin chokolade. Det er råchokolade, som fremstilles på kakaobønner dyrket i forskellige områder, hvor jordbund, klima og kakaotype afspejler sig i smag og aroma.

De unikke smagsnuancer giver mulighed for at udvikle chokolade med særlig høj intensitet og harmoni.

Chokolade Odense

Bæredygtighed er vigtigt for os

Med opgaven som chokoladeproducent, mener vi, at der følger et socialt og miljømæssigt ansvar. Det har vi altid taget meget alvorligt og brugt som kompas i vores udvælgelse af råvarer.

Derfor bruger vi udelukkende chokolader, der er produceret under Cocoa Horizons. Cocoa Horizons uddanner kakaofarmere til at blive endnu dygtigere farmere, købmænd og til at opbygge en bæredygtig produktion, der beskytter natur, klima, mennesker og børn.

For dig betyder Cocoa Horizons, at du får den samme suveræne chokolade som hidtil. Det betyder også, at du sammen med os i endnu højere grad støtter udviklingen af bæredygtig dyrkning af kakao og øger levestandarden hos farmerne og deres samfund.

Til den kræsne chokoladefan

Xocolatl er til dig, der elsker eksklusiv chokolade.

Hver eneste råvare, hver eneste smagstone er nøje udvalgt og sammensat i en omhyggelig stræben efter den ultimative smagsoplevelse, som kun ægte luksuschokolade kan levere.

Summerbird forhandler i Odense på Fyn
– Summerbird gaveæsker og chokolade

Summerbird er kendt for at lave eksklusivt chokolade med kreativt fyld og en udsøgt smag. Den eksklusive chokolade vil sætte prikken over i’et til enhver gave, begivenhed eller sammenkomst.

Hos Vinspecialisten Bellinge forhandler vi forskellige varianter af Summerbird chokolade, så du kan finde noget til alles smagsløg.

Uanset hvad der varmer dit hjerte, er vi sikre på, at vi har lige, hvad du mangler. Skal du købe Summerbird til dine medarbejdere, venner eller familie, eller bare til dig selv? Så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Køb chokolade i Odense i vores specialbutk i Bellinge

Vinspecialisten Bellinge byder dig velkommen hele året rundt til en udsøgt oplevelse. Inde i vores butik eller online finder du et bredt sortiment af alt hvad hjertet kan begære.

Vi tilbyder desuden også vinsmagning for private, firmaarrangementer, portvinssmagning, gavekurve og meget andet. Mangler du hjælp, eller er du interesseret i at høre mere om os, kan du ringe på tlf. 26 24 84 87.

Vores kunder kommer fra mange steder på Fyn bl.a. fra Odense Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked