GAVEKURVE
Kurve til alle anledninger…

Gavekurve i Odense – spiritus, vingaver og chokoladegaver til en, du synes fortjener det

Gavekurve kan benyttes til mange forskellige anledninger. Det kan være alt lige fra fars dags gave, jubilæumsgave, værtindegave til firmajulegaver.

Hos Vinspecialisten Bellinge i Odense kan du finde gavekurve til ethvert formål. Vi har færdigpakkede gavekurve, som du hurtigt kan tage med dig, hvis du har travlt. De kan også bruges som inspiration til, hvad din gavekurv skal indeholde.

Skal kurven være mere personlig og individuel, kan vi skræddersy en, hvor du har udvalgt præcis hvad den skal indeholde.

Du kan fylde gavekurven med alt inden for lækkerier som vin, gin, rom, portvin, chokolade, delikatesser m.v. Vores produkter er alle udsøgte og specielt udvalgte.

Gavekurve i Odense er et sikkert hit

Uanset om gavekurven er til ham eller til hende, vil du altid kunne ramme plet med en gavekurv under armen. Som din lokale vinhandler i Odense har vi et stort udvalg som sikrer, at du har en bred vifte af muligheder for at sammensætte den helt rigtige løsning.

Vi er en vinhandel med et højt serviceniveau, og vi går langt for at gøre dig og vores andre kunder glade og tilfredse, når du træder ind i vores butik.

Gavekurve fra Vinspecialisten Bellinge er altid pakket ind i cellofan med gavebånd i flotte farver.

Gavekurve Odense

Vingaver er den sikre vej til at nå modtagerens hjerte

Er der en, som du holder rigtig meget af, der skal forkæles ud over det sædvanlige? Vil du gerne selv sammensætte gaven? Vingaver er en perfekt måde at sige tak til en person, du holder af. Men måske er du lidt usikker på, hvad vingaven skal indeholde?

Hos Vinspecialisten Bellinge hjælper vi dig med dette problem. Vi vil nemlig stille de helt rigtige spørgsmål til dig om modtageren for herefter ud fra vores viden og erfaring at sammensætte en gavekurv i den prisklasse, du ønsker.

Velsmagende og lækre chokoladegaver i en flot gavekurv

Kender du en, der elsker velsmagende og lækker chokolade? Så har vi også et bredt sortiment af spændende chokoladegaver eller en kurv fyldt med en blanding af vin, spiritus, søde sager og andre delikatesser.

Den heldige modtager af sådan en gavekurv vil helt sikkert sende mange positive tanker din vej, når de dejlige smagsoplevelser, bliver nydt i fulde drag.

Kontakt os gerne for gavekurve i Odense, værtindegave til et par og meget andet

Står du og har brug for en gaveløsning, er du velkommen til at komme ned i butikken eller kontakte os på tlf. 26 24 84 87.
Kig eventuelt også på vores firmajulegaver, vingaver, firmaarrangementer, privat vinsmagning mm. Vi kan også tilbyde en spændende ”girls night out” med vinsmagning for kvinder. Vi kan hjælpe dig med det meste.

Vores kunder kommer ofte fra Odense og resten af Fyn heriblandt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby og Bellinge.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked