FIRMA­JULEGAVER
Forkæl dine samarbejdspartnere og medarbejdere…

Er du på jagt efter firmajulegaver?
Køb eksklusive julegaver til medarbejdere og kunder her

Vin som firmajulegave er altid et rigtig godt valg. Det er det, fordi de fleste danskere sætter pris på en god flaske vin.

Hos Vinspecialisten Bellinge er der masser af inspiration at hente, hvis årets firmajulegave skal indeholde vin, spiritus, chokolade og andre specialiteter. Vi kan både sammensætte den for dig, og du kan også bestemme præcis hvad der skal i.

Ved bestilling af firmajulegaver hos Vinspecialisten Bellinge skal du kun have kontakt til én person – Martin. Det er Martin, der vejleder og guider dig til det rigtige valg, tager imod bestillingen, pakker ind samt leverer dem – gratis og til tiden på din firmaadresse.

Du kan derfor trygt henvende dig på telefonen eller komme ned i butikken, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

 

Butikken bugner af lækre julegaver til medarbejdere, ansatte, personale og kunder

Du er naturligvis meget velkommen til at ringe og bestille dine firmajulegaver. Men hvis du kommer ned i vores vinhandel i Odense, vil du opleve vores lille oase, der emmer af sanseoplevelser.

Butikken bugner af vin fra Chile, Australien, Argentina, Bordeaux, Italien, Rhône og andre steder i verden. Du vil altid have mulighed for at finde en vin, der passer perfekt til dine præferencer.

Ønsker du, at gaven skal indeholde spiritus, chokolade, et gavekort til vinsmagning eller andet, har vi også masser af muligheder for at opfylde dette ønske.

Har du brug for en seriøs samarbejdspartner med mange års erfaring inden for vin til at levere dine firmajulegaver, går du helt sikkert ikke forgæves hos Vinspecialisten Bellinge.

Firmajulegaver Odense

Vi sammensætter fantastiske firmajulegaver
– Forkæl dine medarbejdere og personale

Vi har firmagaver, der matcher ethvert budget. Derfor gør vi også en dyd ud af at udfordre dine valg inden for dit fastsatte budget.

Vi er gerne behjælpelige med at sammensætte den helt rigtige gave såsom vingaver, gavekurve eller lignende til dine medarbejdere og kunder.

Kig gerne forbi vores vinhandel i Odense. Her får du altid personlig service i forbindelse med dit valg og din bestilling af årets firmajulegaver.

Julegaverne bliver pakket ind i fine gaveæsker, trækasser eller i en kurv. Så er de klar til at blive givet til modtageren inden juleferien.

Vi ved, at mange virksomheder har travlt i juledagene. Hos Vinspecialisten Bellinge gør vi det nemt for dig. Du skal bare bestille – så klarer vi resten.

Kontakt os om dine mange muligheder for firmajulegaver til ansatte og kunder

Vi glæder os til at snakke med dig om dine firmajulegaver på tlf. 26 24 84 87.

Vi tilbyder desuden også mange forskellige former for arrangementer løbende hele året igennem. Her kan bl.a. nævnes vinsmagning for kvinder, romsmagning, portvinssmagning, ginsmagning og meget andet. Så hvis du skal holde et spændende firmaarrangement sammen med dine kollegaer og medarbejdere, så kontakt os og hør om de forskellige muligheder
Vi har kunder fra hele Odense, samt Tommerup, Brylle, Skt. Klemens, Fangel, Haarby, Broby, Bellinge og mange andre steder på Fyn.

Vinspecialisten Bellinge

Martin Greve Jensen
Brogårdsvej 4
5250 Odense SV

Send en besked